Facebook Twitter YouTube

Cevizli Tarator

cevizli-tarator

Cevizli tarator malzemeleri
1 su bardağı ceviz içi
1 su bardağı zeytinyağı
4 diş sarımsak
3 dilim ekmek
6 yemek kaşığı domates salçası
Yarım yemek kaşığı karabiber
Yarım yemek kaşığı kimyon
1 tatlı kaşığı kırmızı pulbiber
Yarım limonun suyu
Tuz

Cevizli tarator hazırlanışı
Cevizli tarator:
Lezzet Davet sofralarınız için harika tarifler sonuyor. Cevizleri mutfak robotunda iri çekin. Ekmek içini mutfak robotunda çekip su ile nemlendirerek suyunu süzdürün.

Sarımsakları ince kıyın. Salça, ekmek içi, ceviz ve sarımsağı bir kapta karıştırın.

Baharatlar, zeytinyağı ve limon suyunu ilave edip iyice karıştırın. Servis tabağına alıp servis yapın.

AKLINIZDA BULUNSUN
Cevizli taratoru biber salçası ile hazırlayabilir, cam kavanozda ve buzdolabında 15 gün saklayabilirsiniz.

Henüz yorum yok. İlk yorumu siz yapın!

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir